هوش مصنوعی جایگزین جدیدی برای باتری‌های لیتیوم یونی ایجاد می‌کند

اخبار هوشبات- نهایی

هوش مصنوعی راه را برای پیشرفت‌های فناوری جدید در بخش‌های مختلف بازار هموار می‌کند. تحقیقات اخیر با هوش مصنوعی نشان می‌دهد که باتری‌های لیتیومی را می‌توان با جایگزین‌های جدید توسعه‌یافته توسط این فناوری در سال ۲۰۲۴ جایگزین کرد. هوش مصنوعی به توسعه باتری‌هایی برای جایگزینی باتری‌های لیتیوم یونی کمک می‌کند.

امروزه باتری‌های لیتیوم یون تقریباً در همه چیز از جمله وسایل نقلیه الکتریکی، شبکه‌های برقی و غیره استفاده می‌شوند. با انتقال رو به رشد به انرژی پاک، وسایل نقلیه الکتریکی برای تغییر مصرف انرژی معمولی به برقی شدن ضروری هستند. در سطح جهانی، کشورها به تدریج به سمت انتقال به انرژی پاک می روند تا به هدف انتشار صفر تا پایان سال 2050 برسند. مانند وسایل نقلیه الکتریکی، باتری‌های لیتیوم یونی نیز در شبکه‌های الکتریکی برای ذخیره انرژی‌های تجدیدپذیر از منابع انرژی مانند خورشید و باد استفاده می‌شوند. دو عامل اصلی در پیدا کردن جایگزینی برای باتری‌های لیتیومی وجود دارد: اول اینکه لیتیوم گران است و در آخر اینکه استخراج آن از معدن به شدت بر محیط زیست تأثیر می‌گذارد. برقی‌سازی در بخش‌های مختلف ممکن است انتقال به انرژی پاک را تسریع بخشد، اما به قیمت زیست‌محیطی ناشی از استخراج لیتیوم؛ بنابراین، یافتن جایگزینی برای باتری‌های لیتیومی برای پیشرفت انتقال انرژی پاک در نهایت ضروری است. هوش مصنوعی توانایی تحقیقاتی را برای یافتن جایگزینی برای باتری‌های لیتیوم یونی در چند ماه افزایش داد که یافتن آن سال‌ها طول می‌کشد.

به گفته محققان، جایگزین جدید باتری‌های لیتیوم یونی می‌تواند استفاده از لیتیوم را تا 70 درصد کاهش دهد. انتظار می‌رود انتقال انرژی پاک در سال 2024 بیشتر حول محور برقی‌سازی وسایل نقلیه باشد. در سطح جهانی، کشورها هدف‌گذاری کرده‌اند تا سال 2050 انتشار خالص صفر و تا سال 2030 حداقل نیمی از آن را دریافت کنند؛ بنابراین، شش سال از 2024 الی 2025 تا 2030 برای تغییر استفاده از لیتیوم حیاتی است. در عین حال، پیش‌بینی می‌شود که باتری‌های لیتیوم یونی نیز تا سال 2030 به دلیل تولید سنگین خودروهای الکتریکی ده برابر افزایش یابد؛ بنابراین، توسعه یک جایگزین بهتر برای لیتیوم از دیدگاه انتقال انرژی پاک بسیار ضروری است.

انتهای خبر/

به نقل از: https://B2n.ir/h46486

بازار باتری لیتیوم یون تا سال 2030

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *